Multi-Gyn Liquigel 30 ml

Helpottaa välittömästi emättimen kuivuutta ja stimuloi limakalvojen luonnollista kosteutta.
Ehkäisee ärsytystä ja hoitaa emätinkudosta.
Lisää ja ylläpitää emättimen luonnollista kosteutta.
On luonnollinen, turvallinen ja suojaa emättimen flooraa.
Pakkauskoko:
30 ml
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tilaustuote, toimitusaika normaalia pidempi
10,92 €
364,00 € / 0.0300
Emättimen kuivuus vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen
Hormonimuutoksista, lääkityksestä ja stressistä johtuva emättimen kuivuus
Yhdynnän aikana ilmenevä emättimen kuivuus
Emättimen atrofia, ärsytys ja/tai vaivat

Multi-Gyn LiquiGel pohjautuu patentoituun 2QR- kompleksiin. Tämä luonnollinen aine on johdettu lääkekasveista ja se koostuu bioaktiivisista polysakkarideista. Sillä on ainutlaatuinen kyky neutraloida haitallisia mikro-organismeja turvallisella ja tehokkaalla tavalla. Sen vuoksi se soveltuu myös tukemaan vahingoittuneen kudoksen luontaista paranemisprosessia intiimialueella. Multi-Gyn LiquiGel stimuloi emättimen kosteutta mikä auttaa helpottamaan ja ehkäisemään emättimen kuivuutta ja ärsytystä. Geeli auttaa kehon omaa kosteuttamisprosessia luonnollisen tasapainon saavuttamisessa, eikä sillä ole haitallista vaikutusta emättimen flooraan. Emätin kudoksen kostuessa uudestaan sen luonnollinen joustavuus ja toimintakyky palautuvat ennalleen. Multi-Gyn LiquiGelin muodostama biologinen kalvo kiinnittyy limakalvojen pinnalle, säilyttää emättimen kosteuden pitkään ja ylläpitää tervettä emätin flooraa. Yhdynnän aikana geeli lisää ja ylläpitää emättimen luonnollista kosteutta. Multi-Gyn LiquiGelin säännöllinen käyttö vähentää ärsytystä ja pitää emättimen hyvässä kunnossa. Geelin koostumus on luonnollinen, turvallinen ja mieto, sillä se ei pohjaudu myrkyllisiin aineisiin eikä koviin kemikaaleihin, eikä sillä sen vuoksi ole kielteisiä sivuvaikutuksia.
Emättimen kuivuuden helpottaminen:
Levitä Multi-Gyn LiquiGeliä runsaasti ainakin kerran vuorokaudessa tai aina kun haluat helpotusta kuivuuteen.
Emättimen kuivuuden ja siihen liittyvän ärsytyksen ennaltaehkäisy:
Levitä Multi-Gyn LiquiGeliä runsaasti 2 kertaa vuorokaudessa ainakin 5 päivän ajan.
Emättimen luonnollisen kosteuden stimuloiminen:
Levitä Multi-Gyn LiquiGeliä päivittäin juuri ennen nukkumaanmenoa.

null

Multi-Gyn LiquiGeli on aktiivinen tuote, joka kosteuttaa intiimialuetta sekä ylläpitää ja stimuloi kudosten luonnollista kosteutta. Aktiivisena tuotteena Multi-Gyn LiquiGel saattaa aiheuttaa lämpimän, pistelevän tunteen käytön yhteydessä . Tämä on täysin normaalia. Tuntemus häviää parissa minuutissa.
Ei tule käyttää yli 30 peräkkäisen päivän ajan, jotta emättimen floora pystyy säätelemään itse itseään ilman tukea. Mikäli vaivat uusiutuvat tai jatkuvat pitkään, ota yhteys lääkäriin
Multi-Gyn LiquiGelillä ei ole tunnettuja haittavaikutuksia, ja sen koostumus on turvallinen ja luonnollinen. Multi-Gyn LiquiGel ei ole ehkäisyväline, eikä se sisällä siittiöitä tuhoavaa ainetta. Sen vaikutusta siittiöiden aktiivisuuteen ei ole kuitenkaan tutkittu.
Multi-Gyn LiquiGelin käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole tunnettuja vasta-aiheita.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)