Ale

MINISUN SUPER DEFENCE 60 PURUTABL

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Molemmat vitamiinit ylläpitävät tutkitusti vastustuskykyä, ja sinkki sekä auringonhattu-uute edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta, ja D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja sekä lihasten toiminnan ylläpitäjä. Minisun Super Defence sopii kuureina käytettäväksi vastustuskyvyn tueksi. Sitruunalakritsin makuinen purutabletti sopii erityisesti aikuisille. Vuorokausiannos on yhdestä kahteen purutablettia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. 

Pakkauskoko:
60 PURUTABL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,50 € Normaalihinta 14,90 €
192,31 € / kg

Vastustuskyvyn tueksi päivittäiseen käyttöön tai kuureina erityisesti aikuisilla.

1-2 tablettia päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), natriumaskorbaatti, askorbiinihappovalmiste, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), sinkkisitraatti, lakritsiaromi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferolivalmiste, luontainen sitruuna-aromi, tärkkelys (maissista). Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

 Laktoositon, maidoton, soijaton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MINISUN SUPER DEFENCE 60 PURUTABL
Arvostelusi