Minisun Luusto Kalsiun + K2 + D-vit. (500mg + 45mikrog + 25mikrog) 80 tabl

Minisun Kalsium +D₃ + K₂ sisältää kalsiumia sekä D₃- ja K₂-vitamiinia. Minisun Kalsium +D₃ + K₂-vitamiini on enemmän kuin kalsium: se sisältää luuston hyvinvoinnin kannalta kaksi elintärkeää vitamiinia sekä kivennäisaineen yhdessä tabletissa. Jokaisella ainesosalla on oma roolinsa luuston terveyden ylläpidossa. D-vitamiini, kalsium ja K₂-vitamiini varmistavat yhdessä luuston hyvinvoinnin. K₂-vitamiini sitoo kalsiumin elimistössä oikeaan paikkaan eli luustoon. Lisäksi D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Yksi nieltävä tabletti päivässä riittää! Valmiste ei sisällä ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia, ja on lisäksi laktoositon, maidoton, liivatteeton, soijaton sekä hiivaton.
Pakkauskoko:
80 tabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
20,50 €
160,16 € / 0.1280
Kalsium-D3-K2-vitamiinivalmiste luuston hyvinvointiin.
1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: Kalsiumia 500 mg (63 %*), D3-vitamiinia 25 µg (500 %*), K2-vitamiinia 45 µg (60 %*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu Kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, kasvirasvahapot, piidioksidi), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), K2-vitamiini (menakinoni-7), D3-vitamiini (kolekalsiferoli).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.
500mg KALSIUM: KALSIUMKARBONAATTI
25mikrog D-VITAMIINI: KOLEKALSIFEROLI
45mikrog K-VITAMIINI: MENAKINONI-7
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella verenohennuslääkettä käyttäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)