Abilar VET Pihkasalva haavavoide eläimille 30 ml

Abilar® VET sisältää 10% Suomen Lapista kerättyä ja kylmänä puhdistettua metsäkuusen (Picea abies) raakapihkaa. Salvalla on ihovaurion kutinaa ja ärsytystä rauhoittavat sekä haavojen paranemista nopeuttavat vaikutukset.

Abilar® VET muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka ei liukene helposti pois kosteissakaan olosuhteissa (erittävät haavat, tassut, anturat, kynnet, kannukset, kaviot, vuohiset ja sorkat).

Salva ei kirvele.

Pihkan makuinen salva vähentää eläinten halua nuolla haavaa.

Tuotteen käytöstä ei seuraa dopingvaroaikaa.

Pakkauskoko:
30 ml
Markkinoija:
Repolar Pharmaceuticals Oy
Tuotetta varastossa
25,02 €
834,00 € / l

Abilar® VET on monipuolinen ja tehokas haavasalva hyönteisten pistoista ja pinnallisista naarmuista puremiin ja syviin haavoihin. Se sopii myös märkivälle iholle, hautumille sekä paiseille.

Niin ikään karheat, halkeilevat anturat ja ärtyneet kynsinauhat voidaan suojata ja hoitaa kosteissa olosuhteissa sulamattomalla ja vedettömällä Abilar® VET haavasalvalla.

Abilar® VET käyttöohje:
1. Puhdista ja kuivaa haava-alue. Märkivissä haavoissa karvojen poisto hoidettavalta alueelta ja sen ympäriltä nopeuttaa haavan kuivumista.
2. Levitä Abilar® VET -salvaa suoraan haavaan tai vaihtoehtoisesti taitokseen, jonka asetat haavan päälle.
 • Rohtunut, karhea ja ärtynyt iho: Levitä ohut kerros salvaa iholle. Tahraamisen välttämiseksi Abilar® VET -salvan voi hieroa ihoon kuivaksi.
 • Pinnalliset ja märkivät haavat: levitä salvaa ohut kerros ja jätä haava mahdollisuuksien mukaan ilman peittosidettä. Tarvittaessa voit käyttää hengittävää peittosidosta tahraamisen estämiseksi.
 • Syvät haavat: levitä salvaa 1-2 mm kerros ja peitä haava suojaavalla ja hengittävällä sidoksella. Päivittäiset ilmakylvyt nopeuttavat haavan kuivumista.
3. Pihkan puhdistavan ominaisuuden takia haavat voivat aluksi näyttää suurenevan. Tämä on täysin normaalia.
4. Runsaasti erittävän haavan hoito ja siteiden vaihto on suositeltavaa tehdä päivittäin. Kun haavan eritys vähenee, voidaan hoitoväliä harventaa.
5. Haavan hoito toteutetaan tarpeen mukaan 1-3 vuorokauden välein. Tällöin haava puhdistetaan, kuivataan, lisätään Abilar® VET -salvaa ja tarvittaessa päälle asetetaan uusi kuiva taitos.
6. Haavan nuoleminen kannattaa pyrkiä estämään, koska eläimen sylki hidastaa ja jopa estää haavoja parantumasta. Käytä tarvittaessa kauluria.
7. Abilar® VET -salvan käyttöä jatketaan, kunnes ihovaurio tai haava on parantunut. Hoitoaika voi vaihdella muutamista päivistä useampaan viikkoon mm. vaurion syvyydestä riippuen.

Abilar® VET sisältää 10 % Suomen Lapista kerättyä ja kylmänä puhdistettua metsäkuusen (Picea abies) raakapihkaa. Repolarin käyttämästä kuusen pihkasta on tehty lukuisia in vitro -laboratoriotutkimuksia, jotka osoittavat pihkalla olevan antimikrobisten vaikutusten lisäksi rauhoittavia ja ihon uudistumista kiihdyttäviä ominaisuuksia.

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Norway Spruce (Picea abies) Resin, Alcohol Denat., Cera Microcristallina, Sorbitan Oleate, Cera Alba, Hydrogenated Castor Oil, Stearic Acid

Tuubin materiaali PE muovi.

Pahvipakkauksen leveys 8,7cm, korkeus 2,4cm ja syvyys 2,4cm.

Ulkoiseen käyttöön. Abilar® VET Pihkasalvan käyttöä ei ole tutkittu silmissä eikä suun sisällä.

Abilar® VET Pihkasalva ei sovellu eläimille, jotka ovat yliherkkiä hartseille (colophonium) tai valmisteen muille ainesosille.

Mikäli eläimen omistaja / hoitaja on yliherkkä hartseille tai valmisteen muille ainesosille, on syytä käyttää suojakäsineitä tuotetta eläimelle levittäessä.

Huoneenlämmössä +15 – +30°C.

Abilar® VET Pihkasalva säilyy avaamattomana 5 vuotta valmistuksesta. Avatun tuubin säilyvyys 12kk.

Ei sisällä lisättyjä värejä, eikä tuoksuja.