Apteekkikosmetiikka


Aco

ACO Face. Päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.

Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Aco-ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Lue lisää


Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Lue lisää


Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Lue lisää


Vichy

Vichy on mineraali- ja hivenainepitoista lähdevettä sisältävä ranskalainen ihonhoitosarja. Hypoallergeeniset tuotteet eivät tuki ihohuokosia, ja ne on testattu myös herkälle iholle sopiviksi ihotautilääkärien valvonnassa. Vichy pyrkii korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista.

Lue lisää