Apteekkikosmetiikka

Avène

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle - ihotyypistä riippumatta.

sivuille

Vichy

Vichy on mineraali- ja hivenainepitoista lähdevettä sisältävä ranskalainen ihonhoitosarja. Hypoallergeeniset tuotteet eivät tuki ihohuokosia, ja ne on testattu myös herkälle iholle sopiviksi ihotautilääkärien valvonnassa. Vichy pyrkii korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista.

sivuille

Aco Kaustisen apteekki

Aco

ACO Face. Päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.

Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Aco-ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

 

sivuille

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

sivuille