Tervetuloa palveltavaksemme!

Apteekissamme on laaja palvelutarjonta ja autamme mielellämme asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa. Arvomme ovat: ammatillisuus, asiantuntevuus, etiikka, kokonaishyvinvointi, tasapuolisuus ja yhteiskuntavastuullisuus.

Henkilökunta

Apteekissamme työskentelee joukko asiantuntevia ammattilaisia!

Lääkeneuvontaa antaa farmaseuttinen henkilökunta eli apteekkari, proviisorit ja farmaseutit. Heidän puoleensa voitte kääntyä, jos teillä on kysyttävää lääkityksestänne.

Farmaseutin toimiin apteekissa kuuluvat asiakaspalvelu, lääkeneuvonta, lääkkeiden toimittaminen ja valmistaminen.

Proviisori vastaa muun farmaseuttisen työn lisäksi työnjohdollisista tehtävistä, asiakaspalvelun sujuvuudesta ja henkilökunnan koulutuksesta. Kaikki apteekkarit ovat koulutukseltaan proviisoreita.

Tekninen henkilökunta hoitaa varastonvalvontaa, tilauksia ja laskutusta.

Apteekkari yhdessä koko henkilökunnan kanssa kehittää apteekin toimintoja asiakkaiden parhaaksi. Vastuu apteekin toiminnasta on viime kädessä apteekkarilla.

Opetusapteekki

Kaustisen apteekki toimii opetusapteekkina tarjoten harjoittelupaikkoja mm farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoille. Opetusapteekkina tavoitteemme on tarjota monipuolinen ja tasokas oppilasharjoittelujakso oppilaillemme. Koko henkilökuntamme on mukana oppilaiden kouluttamisessa. Oppilas toimii aina farmaseuttisen henkilökunnan valvonnassa.

Vuosittain myös useat peruskoululaiset ja lukiolaiset saavat tutustua apteekkityöhön työelämän tutustumisjaksoina.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan meille töihin tai harjoittelemaan - ota yhteyttä apteekkariin!